http://www.rymy.cz, [flash]flash[/flash], barevné písmo a konečně styl rymy určený
ke zvětšení písma u krátkých básniček. Text, který chceme ostylovat, je třeba
nejprve označit myší
a až zmodrá, tak klepnout na příslušnou ikonu nahoře.
Jak to půjde dělat na tabletech fakt nevím
Jiška píše: ↑11.11.2017 20:27A svoje barvy teď musíme dělat odhadem...?
Už ne, nejhorlivějším přispěvovatelům jsem přidal jejich vlastní BBcode, takže stačí příspěvek označit myší, pak klepnout na tlačítko [ rymy ] pro zvětšení, znovu označit a klepnout na [ jiska ] pro obarvení jiškovou barvou.
Kdo v editoru příspěvků svůj BBcode ještě nemá, musí pro obarvení stlačit obrázek kapky (12. tlačítko zleva) a vybrat si barvu z vzorkovníku. Další kódy budu aktivním zájemcům postupně přidávat.
Pokud jste svou profilovou fotku aktualizovali v posledním měsíci, nejspíš se nezkonvertovala, takže si ji nahrejte znovu. Je možné používat také profilové foto z Gravataru https://cs.gravatar.com/.
Jak takové zavirování vypadá?
Upozornění v podobě červeného čísla vpravo nahoře vedle zvonečku jsou většinou způsobena spamery,
kteří sem cosi vložili, a jako nováčkům se jim příspěvek ve fóru nezobrazí, dokud ho některý moderátor neschválí (nebo raději nezamítne).
Avizní maily možná zatím chodí z jiné domény, budu řešit později.
SZ by se měly zadávat přes Uživatelský panel (rozklepnout ikonku panáčka vpravo nahoře).
Mně to tam nevímproč píše Nemáte povolení číst soukromé zprávy.
přestože jsem to všude v administraci povoloval.
Ad zavirování - byly to ty spamy......už je tam nemám, díky.
SZ již fungují, upozornění jsem označila jako přečtené, vymazat se mi je zatím nepovedlo, náhled funguje.
blinkry blikají,stěrače stírají
jen ty moje příspěvky zvětšit se nedají
no,moc sem nechodím,je to vidět
vy jste všichni tak aktivní,až se mi chce stydět
baaari píše: ↑19.11.2017 8:52jen ty moje příspěvky zvětšit se nedají
Ale dají, v okně pro psaní příspěvku je třeba vybrat text (Ctrl-A nebo myší) a pak klepnout na (RYMY) anebo v rozbalovacím seznamu velikostí písem změnit Výchozí na Velké.
A pak vybrat text ještě jednou a nastavit barvu (baaari). Případně v opačném pořadí, to taky funguje.