Obrázky, které jsem sem vložila se ztratily. Je to chyba nahrávače Slečinky eu. Na webu Chatujme.cz se před 2 dny rovněž ztratily obrázky, nahrané na Slečinkách, stěžovali si tam také členové Chatujme. Omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Beta dne 10.10.2014 9:57, celkem upraveno 1 x.
Hanulka21 píše:Betko, píše mi to, že obrázky neexistují..
... proč to zdlouhavě opisovat, když to mohu jedním kliknutím použít jako citát a nemusím psát jak nějaké špatně placená šrajbka, že mi to něco píše a je to hned jasný, když jsem použil toho co Hanulka napsala.... ,teda pokud to vůbec bylo potřeba od Hanulky býti napsáno, protože už Bety v předchozím příspěvku se tak nějak v té samé souvislosti zmiňuje o tom, že existuje nepotvrzená pravděpodobnost možného a to, že, za jistých okolností, se ty obrázky nemusejí dát spatřit.
Dalo by se k tomu napsat ještě mnohé, ale myslím, že podstatu jsem použitím citace uplně zbytečného příspěvku, vystihl docela dobře...ne?
Ještě pořád ti držíme místo v lavici...je ti doufám jasné, že se svačina nechává kolovat a do ředitelny se chodí zásadně s nadprodukty ze zahrádky...event. prošťouchnout dýmčičku
Kouřit chodíme i během vyučování, vždy však v páru...to kvůli bezpečnosti.
Vítej Yaggo
Ahoj Yaggo, poškolák se hlásí!
Chodím tajně do altánku zahrady popíjet pivo, přijď, až budeš mít vyschlý krk
od zkoušek. Hanulka nám jistě přinese pár chlebíčků, dělá moc dobré.
krásný podzim kocouři a kočky,
mžourám tady přes kontaktní čočky,
co nového ve škole a v lavici,
proto hlásím, hrdě zvedám pravici,
chci omluvit dlouhou moji absenci,
která stále vzestupnou má tendenci.
ahojky... tak jsem snad konečně zdárně ukončila.. tedy do soboty ještě budou jezdit sestry na převaz... léčbu zahnisaných zad..jakoby nestačilo v létě to rameno..a nebudu jezdit stále do nemocnice a být protivná na jiné a i sama na sebe....slibuji zase návrat..
šest špatně - tak na to,že ze zeměpisu jsem po Mat,Fyz,Che mívala nejvíc nedobré známky je to docela dobrý...i když je fakt,že na 100% jsem poznala jen asi tři města,jinak jsem odhadovala a dedukovala