v úterý: 8:30-9:30 bouřka,
ve 13:00 malá přeháňka
v 15:00 jsem se stihla vykoupat v bazéně..posílám aktuální fotografii
a od 20 hodin asi 3 bouřky se tu točily....
s radostí nějakou pošlu..
Zdravím při pátku všechny psavce i nepsavce a musím se pochlubit,že jsem dnes byla naposled v práci a čeká mě 4 týdny dovolená Jaké je jinak u vás počasí?U nás děsný-pro mě až depresivní Moc se těším,až přijde to slibované teplo a slunečno.Prozatím to vidím asi takhle
Teda Kamo,ty ale dovedeš potěšit...Já si radši ani nepřipouštím to dnešní datum Ještě nemám hotovo to co jsem chtěla,před sebou další 3 týdny dovolené,tak si léto nemůže dovolit ještě odcházet
Jen se nenechej zviklat... Zatím mouchy pořád otravují, komáři štípou, klíšťata se přisávají, hmyz kouše... - pořád je léto... Přeji Ti hezkou dovolenou!
Krásný západy slunce,ale ať je to jak chce,já teď mám hlavně na programu tohle ještě vymalovat a už to bude vše spět ke zdárnému konci...Všechny zdravím,užívejte si teplo a odpočinek i za mě
Ta Kama si prostě nedá pokoj,a pořád bude připomínat blížcí se konec prázdnin Na školní potřeby ti kašlu,já potřebuji nový věšák do chodby a nějakou poličku do kuchyně...Jaké je tam u vás dnes počasí?Tady pařák už nebude,včera večer a v noci slušně namoklo,ale naštěstí se to obešlo bez bouřky a nějakých pohrom.Je zatím něco málo přes 20 stupňů.
Nenul...věšák není problém...zatluč větší hřebík a hotovo...kolik kabátů, tolik hřebíků. A teď ...je to přímá úměra???
S poličkou do kuchyně to udělej stejně. ....Ještě, že mne máš, jinak bys mohla být silně nešťastná...
U nás bylo hnusně dusně včera, kolem desáté večer přišel slejvák a zalil zalitou zahradu... jsem se ještě k večeru vybičovala a tahala se s hadicí po zahradě.
To jste mi včera nemohli naznačit, že nejhorší je aktivní blb????
Takže zásadní změna zaměstnání a současně příprava Spartakyády mi dost zamíchala fondem volného času a orientací (nikoliv sexuální ) na priority.
Teď už se to blíží o5 konsolidovanému stavu, tak uvidíme...
Takže se po jisté odmlce hlásím do prázdninové přípravky na další školní(kův) rok.
Malá ochutnávka