Nojo, to je pravda, nikde to polopatisticky není, i když to jde vcelku snadno vyluštit, neb já jsem dvojí výklad nezpůsobil.
Ale možná napoví, že mu nedávám psí boudu na kolečkách, ani mobilní kotec
Tak my jsme málem uplavali, přátelům spadla lípa na chalupu a kolem potoka a řeky je bahýnka dost ..
.... a Jíško zapomněla jsi popřát i za mě a nedala jsi mě na fotku, žádnou "macatou" sestřičku tam nevidím..Jéjda, už vím, vždyť já jsem fotila tak tam nemohu být!!
Včera a dnes sa u nás festivalovalo. Na kus reči som nestihla, ale prechádzku lesom dopoludnia áno. Okrem týchto krásavcov a zopár ich bračekov som si doniesla domov i pár kliešťov.
Jen abych dokončil započatý seriál Sanitka.
Takhle to nakonec dopadlo. Na snímku je David po promoci, jeho Žofinka (ta sestřička) a jeho Tonička (ta vzadu na 4 kolech).
Bola som opäť v utorok a stále rastú. Rada chodím do lesa, ale pre tento rok asi končím. Stále si donesiem nejakého krvilačného kliešťodedkopotvora a 10 dní po prisatí a odstránení prvého som bola nútená navštíviť pána doktora a sestričku (o trošku starších ako tento nádherný Rancherov párik) a mám 21dňovú ATB kúru.
Ať se vám rozlučka vydaří Já teď s dcerou prožívám něco podobného-vychází ze základní školy a také se loučí,dnes slavnostně dostávali své poslední vysvědčení na městském úřadě a zítra mají rozlučkový večírek.Jedna etapa jim skončila a v září začne nová,stejně tak děti končí v MŠ a vstupují do škol,všechny čeká něco nového,takový už je život,ať se všem moc daří...
Kamíí dědka také, ale nějakého nečervivého..aby ještě vydržel a Sarinko děkuji alespoň za obrázky.. miluji chodit na houby, ale u nás jich je až tak koncem srpna a v září..a vloni jsem byla jen jednou .. bojím se sama do lesa a nemám s kým jít.
Neni, díky.
Už máme po....školička utichla, dva mesiace bude odpočívať.
Aj pre mojích synov skončila ďalšia etapa života. Tento rok ukončili stredné školy.
Hani, ja mám skvelé kamarátky a jedného špesl vodiča. Vozí nás na tereňáku cez sedmoro polí, sedmoro hôr, sedmoro riek...