já když tak Olomouc, tam bych měla kde přespat při té dálce jetí...nebo všichni ke mě, zde je kde přespat (10 postelí je k dispozici) a všichni by to měli kus!!venku bazén a gril a já sama samičká v celém baráku
No, mně se kupodivu ty Orlické hory i líbí a v nenutnějším případě jsem schopen na trase Brno - OH naložit 4 adepty(ky) na návštěvu a vzít je do huór autmo.
V mém případě by ovšem šlo určitě o pouze jednodenní-přes noc-návštěvu.. tj. ráno vsednout na kůň a zmizet zase domů.
No v pátek po cca 16,00 jsem schopen téže taxislužby na trase Praha - OH... i když Orličky jsou dost velké... nějaký nájezd na detail, nebo aspoň polocelek by nebyl?
...vlastně totéž mohu nabídnout pražákům do Olomouce/Brna...
Potom ale pojedu ráno do Brna, resp. na chalupu a mohu posádku povyhazovat po cestě na libovolné prostředky.
No vida....takže Prahačky plus Nena mají do místa určení nabídku od Ranchera.
Jiška od syna a JankaŽíža a já to zvládneme.
Hanulka po vlastní ose.....a co naše zahraniční sestry?
I Vitsoft si hraje na neviditelného?
Naposledy upravil(a) Kama dne 28.2.2012 8:56, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem si dneska projel cvičně Orličky od Mohelnice přes Štíty, Lanškroun, Ústí nad Orlicí atd. a nikde na mne Hanulka21 z okna nemávala.
Bylo krásně nasněženo.
OOPS!!!!
26.5. je v pytli. To má manželka narozky.
lea píše:Myslím, že Jazylka má omluvenku předem, ale kdepak se nám toulá Sarin?
Tentoraz má omluvenku i sarin.
Zmysluplne trávim čas jarných prázdnin....v posteli...s chrípkou...dnes s pýchou a predsudkom...a kvapkou závisti (keď tu čítam to vaše plánovanie). Škoda, že ste tak ďaleko. Ranchi, nespravíš si zajížďku, cestou na zraz, cez Medzilaborce?
Naposledy upravil(a) sarin dne 28.2.2012 19:59, celkem upraveno 1 x.
Leontýnko, teoreticky by som ani s tou dopravou problém nemala, dokonca ani s nocľahom, skôr ide o to, že ma nemá v práci kto zastúpiť. Ja si môžem dovoliť podobné úlety len cez prázdniny. Ale vám budem držať palečky, aby vám to vyšlo a aby ste sa príjemne zabavili.
Ja by som musela vyraziť už v stredu (vtedy tam jazdí môj súkromný pravidelný spoj). Aj keby som šla normálnym spojom, aspoň jeden deň by som musela v práci vymeškať a momentálne to naozaj nejde.
Jooo a příští rok uděláme výjezdní zasedání u tebe....postavíme velký stan, jako pro bezdomovce a mýt se také nemusíme. Když vydrží oni, tak my také....navíc se poznáme počuchu.
Tak jo. Brno.
Pokud by bylo nutno, aji nocleh by se našel. Omlouvám se spolužákyním, že to komplikuju s tím květnem, ale prostě to je takovej zamluvenej měsíc.