Také zasílám větrný pozdrav od nás.Asi je to dnes všude stejné,jen to množství sněhu se liší,zde je ho slabý poprašek a padá jen občas taková krupička.
Tak s "čím" si kamo nakonec strávila ten dnešní,né moc přívětivý den?
Ahojky Nenul....prozradím ti to. Jen tak mezi námi....je tu jako u suchánků...
Nakonec jsem jásala u zelňačky. Od včerejška kousek bábovky a toť vše. No, není každý den posvícení, že?
[quote="Kama"]Tak dík za večerní hlášení.....
Rančí, ty jsi v Matičce? Doufám, že konzultuješ to počasí s Leou?[/quote]
Jako šroubeček v matičce bych byl docela rád, ale nemůžu, neb přes týden pracuju v Praze a matička je v Brně.
Že se tu fláká i Lea, to mi jaxi zůstalo utajeno. No
Rančí, ty máš mezery ve vzdělání...že neznáš stanoviště všech svých spolužaček, to je na tučné mínus. Styď se a ve svém osobním volnu dožeň neznalosti samostudiem.
Kama píše:Rančí, ty máš mezery ve vzdělání...že neznáš stanoviště všech svých spolužaček, to je na tučné mínus. Styď se a ve svém osobním volnu dožeň neznalosti samostudiem.
Jo? To Vás jako mám obvolávat po SZ "hele, vodkud jsi? Jsem tak sám a moje sbírka motýlů už je tak dlouho nespatřena..." ?
Každej slušnej člověk má pod svým nickem bydliště, to se ovšem nedá říci o ...
ahoj všici ve spolek... u nás stále padá..2x denně odhazuji sníh, protože ještě věje a dopolko odházím a večer sousedka neproleze na televizi..teď je k 16 hodině a za půlhodky opět vyrazím..máme asi tak půl metru, ale začíná to být nějaké těžké, je na nule..řeka zamrzlá a jsou na ní nahromaděné kry..jestli přijde rychlá obleva na horách bude veselo..někde na půdě mám nafukovací člun, ale nevím jestli by mě unesl
To jsou manýry!
Přeřadí ji sem z venkovské školy, je tady půl dne i s cestou a už by zasloužilé repetentky/absentérky stavěla do haptáku.
Ještě, že sem občas nakouknu...to bych nepřežil
Nenulenko, mala by si si podrobne preštudovať náš Školní řád na strane 9 a všimnuť si siedmy bod.
Ale i tak pre pokoj duše hodím svoju omluvenku do cukrárny
Tak snad jsem zase tolik neřekla,nebylo to myšleno nijak zle.Třeba na asociaci,se takhle hledáme běžně,a je každému milé,že někomu schází.Kdybych tušila,co tím zde způsobím,tak se radši o nikom ani nezmiňuji... Kde se nachází "školní řád",který si mám nastudovat? Kvůli mě žádné omluvenky,nikdo nikam psát nemusí!
U nás už zase prší! K absentérství se hrdě hlásím, nikdo není dokonalý (a kdo se tak tváří, toho nikdo nemá rád), takže potřebuji i nějaké šrámy na charakteru aby vyvážily ty ostatní dobré vlastnosti.
ale já mám strašně práce tady "doma"....vydloubávala jsem spáry mezi obkladačkama,to je piplačka,to musí uznat každý......a ne,že nechodím do školy,chodím,jen jsem tichá jako myška.....
Tak koukám,že má nejapná poznámka,nakonec nějak i zabrala Najednou se ozvaly všechny zmiňované,ještě jsem zapomněla na žížalu,tak kdepak jsi?A jsem připravená na jakou-koliv reakci
Ne, takhle se jenom křepčí z radosti, že by se konečně mohl zorganizovat sraz zvláštní školy po tolika letech a to naživo. Jelikož zde jak se zdá převažují studenti z Moravy, jen pár jedinců je odněkud z okraje republiky, někteří(ré) dokonce ze sousední bratrské země, mně by se zdálo nejvhodnější Brno a to někdy, dejme tomu...v květnu?
Je to jenom návrh, až se tady někdo mihne, napište svůj názor a jestli by vůbec byl zájem...díky.
Pokud plánujete květen a víkend, tak víkendy 12.5. a 19.5. se toulám po vlastech českých v autíčcích. Takže, lze-li to zohlednit, budu rád.
Aji bych vás holky rád viděl.