Třídní kniha 2007/8
- Kama
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
- baaari
- Kama
- Hanulka21
Strašně se omlouvám, ale já nešťastnice se nemohla zůčastnit výletu...zamkli mě doma, pak vyzvedli a odvezli kdo bytu k babičce a musela jsem uklízet po malování a domů mě přivezli až večer, moc mě to mrzí, ani zavolat mi nepovolili...a to jsem, chtěla utéci oknem, ale bydlíme v prvním patře a bojím se výšek tak jsem vyskočit nemohla...bé bé bé ...mrzí mě to a děvčata nemohla také odjet protože jsem společnou jízdenku, vybrané peníze a plán cesty měla u sebe. Museli se vrátit z nádraží domů...a dnes jsem se styděla dojít do školy, tak jsem se opatrně vplížila po vyučování a kaju se!!!
SPINETTI promiň že jsi promokl, ale pošlu domácí kvalitní slivovičku na zahřítí a vypocení...HODNĚ SE NA MĚ ZLOBÍTE???
SPINETTI promiň že jsi promokl, ale pošlu domácí kvalitní slivovičku na zahřítí a vypocení...HODNĚ SE NA MĚ ZLOBÍTE???
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
- Kama
- Spinetti
- Kama
Já se ti,Spinetti,tedy k něčemu přiznám,i když jsem to původně chtěla buď zatloukat,nebo aspoň tutlat.
Čekala jsem na východním nádraží a my měly sraz na západním.Když dlouho nikdo nešel,pustila jsem se za tebou stopem a protože se mně plete pravá a levá ruka,vydala jsem se na jih.V Budapešti jsem se rozhodla řídit se navigační radou LPG.....vždy jsem skončila u nějaké čerpačky s plynem.
Ani mech na stromech mně neporadil,bo byl umělý.
K dovršení všeho jsem zjistila,že Budapešť už neleží v Maďarsku,ale nýbrž někde jinde a jmenuje se prý Lvov.
Domů mně doprovodili dva milicioněri a jejich maďarštině jsem docela rozuměla.
Už mně nečekej,když nevíš,kde vlastně bydlíš.
A taky jsem snědla i tvou svačinu.
Čekala jsem na východním nádraží a my měly sraz na západním.Když dlouho nikdo nešel,pustila jsem se za tebou stopem a protože se mně plete pravá a levá ruka,vydala jsem se na jih.V Budapešti jsem se rozhodla řídit se navigační radou LPG.....vždy jsem skončila u nějaké čerpačky s plynem.
Ani mech na stromech mně neporadil,bo byl umělý.
K dovršení všeho jsem zjistila,že Budapešť už neleží v Maďarsku,ale nýbrž někde jinde a jmenuje se prý Lvov.
Domů mně doprovodili dva milicioněri a jejich maďarštině jsem docela rozuměla.
Už mně nečekej,když nevíš,kde vlastně bydlíš.
A taky jsem snědla i tvou svačinu.
- Spinetti
- Kama
- Spinetti
- Kama
- vitsoft
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
- Hanulka21
a Kami, co tě to napadlo vyjet na výlet v bílé sukýnce? Jo tos asi chtěla svádět pana ředitele a Spinettiho a popřípadě okolní turisty...vidíš pršlavé počasí způsobilo, že jsi nebyla za hvězdu ale za ušmudlanou cuchtu!! a to ještě proto, že jdeš v lodičkách na jehle!!!patří ti to že jsi si jeden podpatek zlomila, a buď ráda, že nemáš zlomenou nohu...Bylo dohodnuto všechny sborem, maskáče!!!!ale madam né, ta se musí odlišovat!!
- Kama
Maskáče a kanady jsem měla v báglu.Převlékla jsem se na nádražním WC,mimo jiné i to byl zážitek k nezapomenutí.
Když jsem tam čekala tak sama,přišlo mně to líto ,proto jsem si udělala radost bílou sukýnkou.
Nohu zlomenou nemám,jen ten podpatek a skoro sebevědomí.No,do dneška jsem něco rozchodila,něco rozdýchala.
Ale,chlapce máme skvělé,oba,to tu říkám nahlas.
A kdy že jedem na ten výlet????????
Když jsem tam čekala tak sama,přišlo mně to líto ,proto jsem si udělala radost bílou sukýnkou.
Nohu zlomenou nemám,jen ten podpatek a skoro sebevědomí.No,do dneška jsem něco rozchodila,něco rozdýchala.
Ale,chlapce máme skvělé,oba,to tu říkám nahlas.
A kdy že jedem na ten výlet????????
- Hanulka21
- Kama
- Hanulka21
- Kama
Děcka,dnes máme jít spát do muzea......Hanulka zase furt jenom oslavuje a neřekla nám,jaké pyžamo se hodí do takovýchto míst.Mám v duši zmatek.
Vitsoft,ten nám drží místo ve vitrině,už prý nasává.Někde splašil nový liguére. "LOCI"se to jmenuje.
Tak nevím vzít si ty maskáče?
Baaari,tak poraď,jsi referent přes nástěnky,měla bys mít přehled,ne?
Žížalka zase drandí s tygrem,to je teda tak vypečený kulturní referent!
Já si teda přibalím teplou flanelovou po babičce, v noci může být i chladno,že?
Beru vám všem svačinu,bo jak se popije,přijdou různé chutě.
A jak se budem převlíkat do nočního,zkontroluji,kdo má plochou nohu.Ten bude mít úlevy,nemusí ráno pro čerstvé pečivo.
A kde je zase Spinetti?
Vitsoft,ten nám drží místo ve vitrině,už prý nasává.Někde splašil nový liguére. "LOCI"se to jmenuje.
Tak nevím vzít si ty maskáče?
Baaari,tak poraď,jsi referent přes nástěnky,měla bys mít přehled,ne?
Žížalka zase drandí s tygrem,to je teda tak vypečený kulturní referent!
Já si teda přibalím teplou flanelovou po babičce, v noci může být i chladno,že?
Beru vám všem svačinu,bo jak se popije,přijdou různé chutě.
A jak se budem převlíkat do nočního,zkontroluji,kdo má plochou nohu.Ten bude mít úlevy,nemusí ráno pro čerstvé pečivo.
A kde je zase Spinetti?
- Hanulka21
- Kama
- Hanulka21
- Kama
- Hanulka21
- Kama
- Hanulka21
- baaari
- Kama
- baaari
- Hanulka21
- Kama
- sarin
Kamiku, moje oslavy vyzerali takto: včera som dorazila domov pred večerom, nevybalená taška skončila v kute, trochu som sa pomojkala s chlapcami, mamkou, skontrolovala si poštu a od večera som spala až do pol dvanástej. Bola som totálne vyčerpaná. naobed som do seba nebola schopná dostať ani kúsok jedla, dala som si kávičku. Popoludni mi volala kolegynka z butiku, kde som pracovala tri roky (posledný nie), že pán majiteľ ho ruší a dnes dal všetky ceny na polovicu, tak nech urychlene prídem, aby som si niečo kúpila. Tak som nakúpila plnú škatuľu. Chlapcom. Kraťasy, tričká s dlhým i krátkym rukávom, jednu športovú súpravu, dve mikiny, oteckovi tričko a rolák, mamke nohavice a tepláky...všetko kvalitné veci. Kamarátka kaderníčka od vedľa(butiková susedka), skonštatoval, že už by som potrebovala súrne aj menšiu udržbu. Ale pretože u nej mám polovičnú zľavu po celý rok, nechala som to na neskôr. Ale zavolala som na výhodný nákup sestru a bola aj sesternica, tie uvítali aj láskavé Agatkine (kaderničkine) ručičky, tak sme si tam pohoveli a lúčili sa do ôsmej.
Baaarinko, príjemný výlet. A čo ty Kami? Hanka bola nedávno...žiadna dovolenka?Nenecháš svoju záhradku a kvetinky?
A dievčatká, ďakujem za pršteky. Pomohli
Baaarinko, príjemný výlet. A čo ty Kami? Hanka bola nedávno...žiadna dovolenka?Nenecháš svoju záhradku a kvetinky?
A dievčatká, ďakujem za pršteky. Pomohli
- Kama
- baaari
dekuju vsem,slibuju,ze si to nadherne uziju a hned jak se vratim,podam zpravu:-)))).......
vy se tady mejte taky dobre,nezlobte pana riditele a uklidte kdyztak prosim v telocvicne vsechny ty krabice s plesnivymi kastany a susenymi sipky od lonska......rozhodla jsem se totiz,ze az se vratim,ze si zacvicim na kruzich,kladine a bradlech,tim si splhnu(nejen v telocvicne) a dostanu aspon z telocviku peknou znamku:-)dekujuuuuuuuu
vy se tady mejte taky dobre,nezlobte pana riditele a uklidte kdyztak prosim v telocvicne vsechny ty krabice s plesnivymi kastany a susenymi sipky od lonska......rozhodla jsem se totiz,ze az se vratim,ze si zacvicim na kruzich,kladine a bradlech,tim si splhnu(nejen v telocvicne) a dostanu aspon z telocviku peknou znamku:-)dekujuuuuuuuu
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
Tak Žížalo dostanedeš 3 z chování, za to že chodíš za školu. Dokonce června je ještě vyučování a nevadí, že sluníčko leze ven. Kama začne přemýšlet o tom, až pojede na podzim okolo, tak že se povinně zastaví na kávičkua na osobní pokec..hodinka odpočinku po cestě jim přijde vhod a rozhodně jedou asi 10 km od nás!!Jinak Sarinka je šikulka. Isa, stále někde zavrtaná na zahrádce a ještě pilně nacvičuje divadlo a zpívání tak neví kam skočit, ale pár vět by mohla napsat ..tak pěkný víken a v podělí slohové cvičení téma: jak jsem prožila dětský den!
P.S. Přeji nám děvčata a chlapče aby jsme si dětský den hezky užili, já jdu u nás do pohádkového lesa a dostaneme po cestě cukrátka heč!!
Jsem zvědavá jestli pan ředitel nám dá alespoň lízátko
P.S. Přeji nám děvčata a chlapče aby jsme si dětský den hezky užili, já jdu u nás do pohádkového lesa a dostaneme po cestě cukrátka heč!!
Jsem zvědavá jestli pan ředitel nám dá alespoň lízátko
- sarin
Mňa berú moji veľkí chlapci, na deň deti, na Čertov kameň, na opekačku. Ktovie, možno tajne dúfajú, že si ma nejaký čert odnesie )
A Hanulko, to tam budú aj Jezinky? A Smolíček? Už sa teším na tvoj referát
A ako poznám pána riaditeľa, ak by aj na lízanky zabudol, na pekný veršík určite nezabudne. Veď nás má rád
Žižalko dúfam, že si sa poriadne natrela. nezabúdaj, slniečko už nie je také prívetivé ako kedýsi.
A Hanulko, to tam budú aj Jezinky? A Smolíček? Už sa teším na tvoj referát
A ako poznám pána riaditeľa, ak by aj na lízanky zabudol, na pekný veršík určite nezabudne. Veď nás má rád
Žižalko dúfam, že si sa poriadne natrela. nezabúdaj, slniečko už nie je také prívetivé ako kedýsi.
- žížala
- Kontaktovat uživatele: