Třídní kniha 2007/8
- baaari
- Kama
- Hanulka21
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Kama
- sarin
- Hanulka21
- sarin
- baaari
- Hanulka21
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Kama
- baaari
kdepak jste kdo?...prinesla jsem orechový kolac.....a taky se prisla zeptat,jerstli jste videly vcera v tv nase sakury,jak jsem vam ji ukazala.....sel tudy totiz pochod nacionalistu(BRRR,sla z nich oskliva negativni energie,nebo co) a v tv zpravach byla nase ulice i se stromama:-)))
tak dobrou chut:-)))
tak dobrou chut:-)))
- Kama
- Kama
Dobré ráno,zvláštňáci a zvláštňačky.
Než se objeví Hanulka,honem každý do své lavice.Stejně bude kartáč,že jsme se flákaly(i).Domácí úkol od Baaari taky nikdo nevypracoval.To už si připravujme obhajobu,jinak to nevidím.
Ale,co je skoro neodpustitelné,ani v klubovně žádný pohyb..........zamysleme se,zamysleme,na své štěstí pomysleme.
Než se objeví Hanulka,honem každý do své lavice.Stejně bude kartáč,že jsme se flákaly(i).Domácí úkol od Baaari taky nikdo nevypracoval.To už si připravujme obhajobu,jinak to nevidím.
Ale,co je skoro neodpustitelné,ani v klubovně žádný pohyb..........zamysleme se,zamysleme,na své štěstí pomysleme.
- Hanulka21
teda...kartáč bude...flákali jste se a jen jsem doletěla, tak nikdo nikde ani v klubovně, jinak ve škole bylo ředitelské volno, tak jste omluveny..ještě jsem nestihla ani vybalit a jdu se na vás podívat a vy nikdo nikde ani ovace na přivítanou, že jsem se vůbec vrátila...a Žížallko dojit tě naučím dělala jsem to 9 let..300 krav denně podojit na kruhové dojírně, v neděli na obě směny tj. 600 abych druhou neděli měla volnou ...radši nevzpomínat..včera jsem zkoušela na Moravě dojit kozu, zvládla jsem to ještě
- sarin
- Kama
- baaari
- Hanulka21
30.4...14.00 přílet, přebrání daru jiného koštěte /svoje jsem příruční jsem zapůjčila mladé čarodějnici/, přejedenení moravského zelí s uzeným, málem jsem se nevznesla, příprava na slet..slet!!Perfektní, účast velká!!
1.5....líbání pod rozkvetlou třešní, prohlídka domácího chovu zvířat /jejich vnuk u chovatelů/, pak sázení stromků a keříků co jsme dovezli....pak si nás spletly se svými prasátky (15ks+3 malý divočáci) a krmili nás a krmili..
2.5...Výlet do Ostravy do hornického muzea a fárání...návštěva Harendy..prohlídka okolí..Hať, Hlučín, návštěva rákosníků...a zase krmení
3.5...výjezd do Polska...kupovala jsem tam kvítka do závěsů pro sebe a kamarádky, odpoledne opékačka
4.5...burza zvířectva v Ostravě /Kubík sháněl perličky, nesehnal.. ale my dovezli 6 kuřic...pak do Kobeřic na výstavu chovatelů, Kubík tam měl "slépky", prohlídka areálu a opět nákup 4 kuřic (čistých)..opožděný oběd, zábava a pomalu balení domů ..dostali jsem jednu hedvábničku a jednoho zakrslého kohoutka od Kubíka..vloni nám dovezl hedvábničku kohouta a 2 slépky zakrslé a teď dodal kohoutka..
po celou dobu jsme ještě hráli žolíky..turnaj...vyhrála jsem, za to muž poslední
5.5...nabalení jitrnic, kroupáků, hovězí srdce, hov. jazyk, 3 tašky kostí a 12 nožiček /včera jsem z toho pro přátelé dělali takový masový sulc, hovězí roštenou, kližku a kuře...vše doma krmené..
Výlet nádherný, odpočinuli jsme si, hlavně psychicky...napsala jsem to podrobně, aby jste viděli jak jsem se měla a jak jsem nabrala nové síly a možná i kilo navíc...Tento týden bude trochu splašený, ale jestli vyjdou fota ze sletu
dodám, ale na mail, aby nazabíraly zde místo
1.5....líbání pod rozkvetlou třešní, prohlídka domácího chovu zvířat /jejich vnuk u chovatelů/, pak sázení stromků a keříků co jsme dovezli....pak si nás spletly se svými prasátky (15ks+3 malý divočáci) a krmili nás a krmili..
2.5...Výlet do Ostravy do hornického muzea a fárání...návštěva Harendy..prohlídka okolí..Hať, Hlučín, návštěva rákosníků...a zase krmení
3.5...výjezd do Polska...kupovala jsem tam kvítka do závěsů pro sebe a kamarádky, odpoledne opékačka
4.5...burza zvířectva v Ostravě /Kubík sháněl perličky, nesehnal.. ale my dovezli 6 kuřic...pak do Kobeřic na výstavu chovatelů, Kubík tam měl "slépky", prohlídka areálu a opět nákup 4 kuřic (čistých)..opožděný oběd, zábava a pomalu balení domů ..dostali jsem jednu hedvábničku a jednoho zakrslého kohoutka od Kubíka..vloni nám dovezl hedvábničku kohouta a 2 slépky zakrslé a teď dodal kohoutka..
po celou dobu jsme ještě hráli žolíky..turnaj...vyhrála jsem, za to muž poslední
5.5...nabalení jitrnic, kroupáků, hovězí srdce, hov. jazyk, 3 tašky kostí a 12 nožiček /včera jsem z toho pro přátelé dělali takový masový sulc, hovězí roštenou, kližku a kuře...vše doma krmené..
Výlet nádherný, odpočinuli jsme si, hlavně psychicky...napsala jsem to podrobně, aby jste viděli jak jsem se měla a jak jsem nabrala nové síly a možná i kilo navíc...Tento týden bude trochu splašený, ale jestli vyjdou fota ze sletu
dodám, ale na mail, aby nazabíraly zde místo
- sarin
Hani, ďakujeme za podrobnú správu, na fotky sa teším, hlavne na tie bosorácke. Kľudne prilož aj tie z prvého, spod rozkvitnutej čerešne. Možno to aspoň trochu zmierni moje vysýchanie aj keď , ak sa na to pozriem z iného uhlu, možno mi to len prospeje, pretože ináč budem potrebovať komplet vymeniť šatník a diéty mi nič nehovoria.
Milé spolužiačky, sedím tu nad slohovkou do školy a zistila som, že potrebujem pomoc.
Píšem svoju autocharakteristiku, v ktorej mám preferovať zvieracie prídavné mená. Nuž, niektoré by som vedela priradiť, ale zopár radami by som nepohrdla.
Napríklad komu mám pripísať lenivosť, neporiadnosť, pohodlnosť... a tak podobne...ja len aby som nejakému živočíchu neukrivdila.
A ospravedlňujem sa...ale stále mi nestačí denný prídel hodín.
Milé spolužiačky, sedím tu nad slohovkou do školy a zistila som, že potrebujem pomoc.
Píšem svoju autocharakteristiku, v ktorej mám preferovať zvieracie prídavné mená. Nuž, niektoré by som vedela priradiť, ale zopár radami by som nepohrdla.
Napríklad komu mám pripísať lenivosť, neporiadnosť, pohodlnosť... a tak podobne...ja len aby som nejakému živočíchu neukrivdila.
A ospravedlňujem sa...ale stále mi nestačí denný prídel hodín.
- Kama
- Kama
- Hanulka21
- Hanulka21
- Hanulka21
Naše milá spolužačko Kamo /Blaženko/, dovoluji si ti popřát jménem naší celé zvláštní školy:
K tvému svátku přejeme jen to, co člověk člověku má přát...ŠTĚSTÍ,PŘÁTELSTVÍ A LÁSKU. Jsou to jen tři slova, ale znamenají mnoho. Přejeme ti, abys dokázala s nimi i vedle nich žít.
a jako dodatek HODNĚ ZDRAVÍČKA...přeje naše TŘÍDIČKA
K tvému svátku přejeme jen to, co člověk člověku má přát...ŠTĚSTÍ,PŘÁTELSTVÍ A LÁSKU. Jsou to jen tři slova, ale znamenají mnoho. Přejeme ti, abys dokázala s nimi i vedle nich žít.
a jako dodatek HODNĚ ZDRAVÍČKA...přeje naše TŘÍDIČKA
- Kama
- Hanulka21
Tak koukej z ní vylézt a přiběhni mezi nás, mě to také pomohlo a byla jsem na tom mizerně, za to Vám tu všem děkuji, jak jste mi podali pomocnou ruku, ještě jedno děkuji, za soukromé zprávičky a oosobní podporu ...pár možná z Vás si ani neuvědomuje jak každé slovíčko, či řádek v pravou dobu člověku pomůže, to každý pochopí, až když se dostane do té situace sám...a slovo děkuji není jen fráze...DĚKUJI
- baaari
- sarin
Přijedem i kolenačky
jako dobré spolužáčky
do nory s plnými vačky
pochopení a též lásky.
Společné jsme super rvačky
s osudem. Fakt, bez nadsázky.
Napečem z blata koláčky,
zbude na vtipné omáčky.
Usměvem zaženem mráčky
Blaženko, máme ťa rady. Všetko najlepšie. Neboj sa po búrke a mrakoch vyjde dúha. Ja som ju včera videla. Škoda, že som nemala pri sebe nožnice, kúsok by som ti z nej odstrihla a vložila do obálky s tvojou adresou.
Ale aby si nepovedala, pošlem ti ju, hoci len namaľovanú. Nemaľoval ju síce umelec na slovo vzatý, ale možno poteší aj tak a pribalím aj berušky pre šťastie.
jako dobré spolužáčky
do nory s plnými vačky
pochopení a též lásky.
Společné jsme super rvačky
s osudem. Fakt, bez nadsázky.
Napečem z blata koláčky,
zbude na vtipné omáčky.
Usměvem zaženem mráčky
Blaženko, máme ťa rady. Všetko najlepšie. Neboj sa po búrke a mrakoch vyjde dúha. Ja som ju včera videla. Škoda, že som nemala pri sebe nožnice, kúsok by som ti z nej odstrihla a vložila do obálky s tvojou adresou.
Ale aby si nepovedala, pošlem ti ju, hoci len namaľovanú. Nemaľoval ju síce umelec na slovo vzatý, ale možno poteší aj tak a pribalím aj berušky pre šťastie.
- Hanulka21
- Kama
- Hanulka21
- Kama
- baaari
- Hanulka21
- baaari
- Hanulka21
- Kama
Na sociálně potřebné bychom se mohly(i) složit ,jsme totiž empatické holky,tak,kdo potřebuje?
Já se třeba pro letošek mohu vzdát toho zeleného zakrslíka javorového,pokud to někomu z nás tady pomůže.Mám co vracet.Dostalo se ke mně hodně krásných,hladivých slov,když mně bylo ouvej a to se nezapomíná.
a kam vlastně na ten výlet jedem?Pojďme do zoologické............
Já se třeba pro letošek mohu vzdát toho zeleného zakrslíka javorového,pokud to někomu z nás tady pomůže.Mám co vracet.Dostalo se ke mně hodně krásných,hladivých slov,když mně bylo ouvej a to se nezapomíná.
a kam vlastně na ten výlet jedem?Pojďme do zoologické............