Třídní kniha 2007/8
- baaari
- Kama
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
teda ta docházka...jedině Kama a Baaari, dostávají pochvalu ředitele, že se denně vzdělávají..no ostatní ať alespoň donesou omluvenky podepsané od rodičů..ani pravidelná návštěva Sarinky tu není ...
Naposledy upravil(a) Hanulka21 dne 16.4.2008 20:36, celkem upraveno 1 x.
- Kama
- Hanulka21
- Kama
- baaari
- sarin
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Kama
No vida,stačí pár slov a najednou všichni (teda skoro všichni ) ví,že škola je vlastně fajn.
Baaari,dobrý den,já jsem tě vyhlížela na rynku s koštětem a tys mezitím pracovala úplně někde jinde?Sarinko,vítej ,ty naše sluníčko usměvavé,ty klíče od ředitelny se budou hodit,než říďovi dojde,že jeho zvláštní třída po něm smutní a objeví se na hospitaci,přemalujeme mapy světa,ať se diví.
Žižalko,benjamínku náš,máš mezery v plnění úkolů,kde jsou tvé návrhy na kulturní aktivity?To není jen sednout si do první lavice a házet očkem po mladém,pěkném řediteli.
Hanulko,ty duše široká,rozmysli se,rozmysli,na svoje štěstí pomysli!!!!Do práce spěchej vždy pomalu.A dělat přestávky.
Baaari,dobrý den,já jsem tě vyhlížela na rynku s koštětem a tys mezitím pracovala úplně někde jinde?Sarinko,vítej ,ty naše sluníčko usměvavé,ty klíče od ředitelny se budou hodit,než říďovi dojde,že jeho zvláštní třída po něm smutní a objeví se na hospitaci,přemalujeme mapy světa,ať se diví.
Žižalko,benjamínku náš,máš mezery v plnění úkolů,kde jsou tvé návrhy na kulturní aktivity?To není jen sednout si do první lavice a házet očkem po mladém,pěkném řediteli.
Hanulko,ty duše široká,rozmysli se,rozmysli,na svoje štěstí pomysli!!!!Do práce spěchej vždy pomalu.A dělat přestávky.
- vitsoft
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ačkoli teď mám dost práce s programováním, tak to tady občas po očku posleďuji a musím přiznat, že všecky děláte pokroky, milé dámy. Kaminy limeriky jsou nepřekonatelné, baaari se zase krásně rozjela v distichonech, žížala v nich předevčírem překonala sama sebe, a všecky se aspoň snažíte o dobrou pohodu a plné bříško, když už se do veršování nechce.
Zasloužíte si jednotku před nastoupenou pochvalou. Nebo naopak, to podle vkusu toho kterého soudruha.
Zasloužíte si jednotku před nastoupenou pochvalou. Nebo naopak, to podle vkusu toho kterého soudruha.
- Kama
- Hanulka21
bé, bé, bé, já jsem tu skoro denně , dělám panu řeiteli poskoka a donáším mu na vás a na mě si ani nevzpomene, vím, že básnit neumím, ale snažím se starat o celou třídu...a vyhlašuji stávku...hladovku, ne..sice mám z čeho trávit , ale moje cukrovka by se zbláznila, stačí že blázním já...tak a stávkuji...
- Kama
- sarin
- Kama
- Kama
Jdu jen tak náhodou kolem a vidím,že se svítí,kdo zapomněl zhasnout,ani židle jste nedali na lavice,papíry zůstaly neuklizené,jak je o přestávce Spinetti házel po Baaari.Tabule neumytá .....a co to je za kresby?Takto jsme se anatomii neučili.Jedině,že by šlo o naivní umění.
Ještě,že jsem přišla dřív,než Hanulka,to by byl kartáč.
Ještě,že jsem přišla dřív,než Hanulka,to by byl kartáč.
- sarin
- Hanulka21
Tak opravdu máte štěstí, že jsem tu nebyla, dnes odpoledne nám předělávali net na rychlejší a pak dojel Honza s Luckou...tak jsem vařila, smařila, pekla...žížalky péřovou buchtu...děvuchy, byla vynikající a celý pekáč zmizel, zkuste ji.. za večer ji spráskli..a matrikářka chtěla hned recept...Nevím jak u vás,e zde lije a zítřejší pohřeb na hřbitově..nemají to v kostele ...teda to nevím..
- Hanulka21
- baaari
- Hanulka21
v kolik...až doděláme domácí úkoly...musíme se sjednotit a připravit jako celá třída na slet čarodějnic..
bude probíráno:
čepec...stejný druh. doporučuji ten co nosí Isa nejraději
hábit...stejný druh, jen vzor nerozhoduje...jen ne ten, co vloni měla Kama
koště...z důvodu našeho věku, dopručuji typ co vlastním od loňska..motorové,nosnost neomezena a stačí 2 letové hodiny a bude vydán řidičský průkaz, jedna nevýhoda ...nesmí se při letu používat alkoholické nápoje...nebezpečí srážky
návrhy podávejte do 22 hodin
apropó, loňský úbor sarin, také nebyl k zahození, jen moc ukazovala kolena, musel by se prodloužit...Havrani z toho byli trochu nervozní
bude probíráno:
čepec...stejný druh. doporučuji ten co nosí Isa nejraději
hábit...stejný druh, jen vzor nerozhoduje...jen ne ten, co vloni měla Kama
koště...z důvodu našeho věku, dopručuji typ co vlastním od loňska..motorové,nosnost neomezena a stačí 2 letové hodiny a bude vydán řidičský průkaz, jedna nevýhoda ...nesmí se při letu používat alkoholické nápoje...nebezpečí srážky
návrhy podávejte do 22 hodin
apropó, loňský úbor sarin, také nebyl k zahození, jen moc ukazovala kolena, musel by se prodloužit...Havrani z toho byli trochu nervozní
- Kama
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
tak jako kulturní referentka vám musím poreferovat o kulturní akci, kterou jsem navstivila v patek. Na programu bylo:vystoupení pěveckého sboru "Písen", vystoupení komorního sboru "Písen",vystoupení dětskeho sboru "Zvonky"-vsechny tyto sbory vede stejna dirigentka, za coz ji fakt obdivuji (musi ji to zabrat spoustu, ne-li vsechen cas) dale jeste vystoupil tanecni klub pod vedenim R.Fardové, takkze program byl opravdu nabity.
ten detsky sbor nemel chybu (deti tak od 3 do 5 let)...jejich bezprostredni chovani..i jsme se nasmáli
jinak sal byl uplne plny, po skonceni programu jsme jeste posedeli a pozpivali...v 9 jsme to zapichli my prespolni, ale mistni zustali nevim do kdy, ale byli uz notne rozjeti
...v sobotu se chystam na dalsi akci...vesnicky zajezd spolecne na Floru Olomouc....posléze popisu zazitky
ten detsky sbor nemel chybu (deti tak od 3 do 5 let)...jejich bezprostredni chovani..i jsme se nasmáli
jinak sal byl uplne plny, po skonceni programu jsme jeste posedeli a pozpivali...v 9 jsme to zapichli my prespolni, ale mistni zustali nevim do kdy, ale byli uz notne rozjeti
...v sobotu se chystam na dalsi akci...vesnicky zajezd spolecne na Floru Olomouc....posléze popisu zazitky
- Hanulka21
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
- Kama
někteří se záměrně vyhýbají školní docházce,bylo by třeba to nahlásit sociálce,event.paní Džamile.
Umyjte si uši a krk,zítra to kontroluji.také mrknu do vlasů,šíří se pedikuloza a mám podezření,že si vešky půjčujete,abyste nemusely(i) do vyučování.Ale,to už tady bylo,milánkové.Mám několik fénů,vlasy se budou protivšivým psím šamponem umývat v tělocvičně.Jedna druhé,za mého dozoru.
Mně bude umývat hlavu pan ředitel
Umyjte si uši a krk,zítra to kontroluji.také mrknu do vlasů,šíří se pedikuloza a mám podezření,že si vešky půjčujete,abyste nemusely(i) do vyučování.Ale,to už tady bylo,milánkové.Mám několik fénů,vlasy se budou protivšivým psím šamponem umývat v tělocvičně.Jedna druhé,za mého dozoru.
Mně bude umývat hlavu pan ředitel
- sarin
Tak tiež to asi budem potrebovať.
Dnes som bola na návšteve v detskom domove. Jedná malá slečna z rodiny našej Rozárky bola pred pár dňami operovaná, tak som ju bola pozrieť. Trochu sme sa pomojkali a neskôr som sa dozvedela, že by som sa mala doma prezrieť. Pred pár dńami vraj prekonali podobnú krízu. Opravňuje ma to k tomu, aby som zopár dni vynechala školu, že?
(kto má záujem...10 kačiek za kus...
Kamiku, prekvapuješ ma...teda tá tvoja intuícia...Nie je to prvýkrat, že? Asi na tom bosoráctve niečo bude...
Žižalko, tiež by som uvítala fotky z kultúrnych akcií.
A holky, dík za ponuku na zvezenie, ste zlatíčka, ale dlžku šiat meniť nebudem...je tak akurát
Dnes som bola na návšteve v detskom domove. Jedná malá slečna z rodiny našej Rozárky bola pred pár dňami operovaná, tak som ju bola pozrieť. Trochu sme sa pomojkali a neskôr som sa dozvedela, že by som sa mala doma prezrieť. Pred pár dńami vraj prekonali podobnú krízu. Opravňuje ma to k tomu, aby som zopár dni vynechala školu, že?
(kto má záujem...10 kačiek za kus...
Kamiku, prekvapuješ ma...teda tá tvoja intuícia...Nie je to prvýkrat, že? Asi na tom bosoráctve niečo bude...
Žižalko, tiež by som uvítala fotky z kultúrnych akcií.
A holky, dík za ponuku na zvezenie, ste zlatíčka, ale dlžku šiat meniť nebudem...je tak akurát
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
tak jako předsedkyně třídy jsem Vám každé poslala prosbu, a každá na konci má poznačeno co mi o ní chybí, prosím kdyby jste byly tak hodné a doplnily údaje ..děkuji moc...Pan ředitel se kdysi částečně zůčastnil, jen nechtěl přiznat věk..jestli nás navštíví a pošle mi tento údaj tak nemusí mít strach nebude tu zvěřejněn...i onás to bylo vyvěšeno, jen v náznacích ...
- Kama
- Kama
- Hanulka21
- Kama
Děcka,udělejte si testík,já mám 98 bodů,což asi zrovna není moc.Dejte potom vědět,jak na tom jste:
www-dot-travelpod-dot-com/traveler-iq/game1
-----------------------------------------
Tak naše rýmy.cz už si čtou i v Americe Zeměpisný kvíz, co poslala Kama, už je po deseti letech nefunkční, ale dostal jsem nový odkaz, kde si můžeme procvičovat zeměpisné znalosti: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Thank you, Emily, fixed.
vitsoft 30.5.2018
Hey Pavel,
Could you please update a broken link on your website?
I found it on this page - viewtopic.php?t=36&start=300. It's linking to the now defunct traveler IQ game (since trip advisor decided to close the website) - http://www.travelpod.com/traveler-iq
Here's a working alternative I found on Google: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Pretty cool geographical knowledge game!
Anyways, hope that helps.
Best,
Emily North
Illustrator, Graphics Designer & Creator of Worlds
@floatingemily
www-dot-travelpod-dot-com/traveler-iq/game1
-----------------------------------------
Tak naše rýmy.cz už si čtou i v Americe Zeměpisný kvíz, co poslala Kama, už je po deseti letech nefunkční, ale dostal jsem nový odkaz, kde si můžeme procvičovat zeměpisné znalosti: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Thank you, Emily, fixed.
vitsoft 30.5.2018
Hey Pavel,
Could you please update a broken link on your website?
I found it on this page - viewtopic.php?t=36&start=300. It's linking to the now defunct traveler IQ game (since trip advisor decided to close the website) - http://www.travelpod.com/traveler-iq
Here's a working alternative I found on Google: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Pretty cool geographical knowledge game!
Anyways, hope that helps.
Best,
Emily North
Illustrator, Graphics Designer & Creator of Worlds
@floatingemily