ŠKOLNÍ ROK 2009-2010...II POLOLETÍ
- Hanulka21
ŠKOLNÍ ROK 2009-2010...II POLOLETÍ
Tak a máme druhé pololetí. Návštěvnost v prvním pololetí byla MIZERNÁ!!
Já jsem nešla příkladem a ŘEDITEL také špatně kontroloval docházku. Od pondělí máme jarní prázdniny, tak se vydejte na hory lyžovat a pak by jste měli donést domácí úkol, jak bylo na horách. Týká se to i nelyžařů!
Hola, hola, snížek na nás volá,
kopec menší každýjistě zdolá.
Vezmu nejprv lyže , potom saně,
radši než v zem, hodím zadek na ně.
Svoje ruce, nohy ráda tak mám,
proto pouze z saní vám všem mávám.
Já jsem nešla příkladem a ŘEDITEL také špatně kontroloval docházku. Od pondělí máme jarní prázdniny, tak se vydejte na hory lyžovat a pak by jste měli donést domácí úkol, jak bylo na horách. Týká se to i nelyžařů!
Hola, hola, snížek na nás volá,
kopec menší každýjistě zdolá.
Vezmu nejprv lyže , potom saně,
radši než v zem, hodím zadek na ně.
Svoje ruce, nohy ráda tak mám,
proto pouze z saní vám všem mávám.
- Hanulka21
- sarin
Neviděla bych moc černě
docházku v téhleté školičce
na www.rymy.cz
Vždyť přišly posily,
které prozářily
třídy i cvičebny
štěbetem malebným,
skládajíc puzzles ze slovíček.
docházku v téhleté školičce
na www.rymy.cz
Vždyť přišly posily,
které prozářily
třídy i cvičebny
štěbetem malebným,
skládajíc puzzles ze slovíček.
- Hanulka21
a co milí spolužáci něco zveršovat k tolik haněnému MDŽ..já například jsem prožila dvě nádherné když jsem pracovala u armády..pánové donesli každý hned z rána kytičku /podělili si nás/, ke svačině jsme dostali zákusek a kávičku a od 14 hodin měli posezení /bohužel na PVS/, dostali odměnu, kytičku a pohoštění od vedení útvaru a do 22 hodin se bavili a tancovali za lehkého popíjení vína /bylo to v posádce tak tam jiný alkohol nebyl a na 4 jedna lahev vína..tak ani velmi společensky unavení pánové/...a ještě jedna perlička na čarodějnice na nás čekali na vrátnici pánové a každá dostala svazek kopřiv..bylo to krásné období a perfektní parta. nikde jinde tak hezkou partu jsem už nezažila.
tak kdyby se Vám chtělo, tak nějaký hezký veršíček, či nějakou příhodu z oslavy MDŽ. Je mi totiž smutno, že naše škola zvlášťnáku upadá. Bylo tady veselo, když jsme plánovali výlety, besidky a podobně. Já to sama neutáhnu a chtěla bych to malinko vrátit do starých kolejí. Děkuji... Vaše snad ještě předsedkyně třídy Hanulka
tak kdyby se Vám chtělo, tak nějaký hezký veršíček, či nějakou příhodu z oslavy MDŽ. Je mi totiž smutno, že naše škola zvlášťnáku upadá. Bylo tady veselo, když jsme plánovali výlety, besidky a podobně. Já to sama neutáhnu a chtěla bych to malinko vrátit do starých kolejí. Děkuji... Vaše snad ještě předsedkyně třídy Hanulka
- Hanulka21
- jazylka
Děkuji za uvítání ve Zvláštní třídě, vždycky jsem toužila být členkou sdružení s takovým nějakým názvem. Já vás už maličko znám, protože sem chodím "pasivně" delší dobu - tedy znám vaše styly a humor a frekvenci návštěv... O mně snad tolik, co jsem už psala Hanulce do osobní zprávy (jakožto předsedovi) - je mi 34, mám muže, mám dcerušku (3,5 roku zanedlouho), bydlím v malém vinařském městečku na úpatí Karpat, domek, zahrádka, v létě suším bylinky, v zimě háčkuju a pletu, pracuju ve zdravotnictví. Tak vás všechny zdravím a doufám, že časem zapadnu do tohoto virtuálního kolektivu.
Moje orientace na serveru je zatím špatná, tento Hanulčin odkaz nacházím jenom náhodou - takže pokud jsem přehlédla nějaký další mně adresovaný příspěvek, tak se omlouvám. Aha, a ještě prosba - uvítám upozorňování na případné gramatické chyby, nejsou to většinou překlepy, já opravdu neumím česky tak jako vy, ale mám snahu to vylepšit.
Moje orientace na serveru je zatím špatná, tento Hanulčin odkaz nacházím jenom náhodou - takže pokud jsem přehlédla nějaký další mně adresovaný příspěvek, tak se omlouvám. Aha, a ještě prosba - uvítám upozorňování na případné gramatické chyby, nejsou to většinou překlepy, já opravdu neumím česky tak jako vy, ale mám snahu to vylepšit.
- Kama
- jazylka
- jazylka
- Jiška
- jazylka
- Hanulka21
Jazylko, neboj do Kohoutovic nebudeš muset, letos bude "slet" někde jinde, střídáme to ..slet=oslava 30.dubna našeho svátku..a Rancher závidí, je sice blízko , ale dojel pozdě a všechny speciality, jako pražené šváby, mravence v těstíčku, pečené pavouky jsme mu všechny snědly a nemůže nám to zapomenout!
- Rancher
- jazylka
- Rancher
- Kama
- jazylka
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
- Kama
- jazylka
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
- jazylka
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
- Kama
- jazylka
- Rancher
- jazylka
- Hanulka21
ahoj zvlášťňačky a zvlášťňáci..blíží se konec školního roku a také období školních výletů..každý rok jsme si ho užili pěkně a dobře naplánovali a tak doufám, že i přes mizernou školní docházku, by jsme měli opět nějaký výlet uskutečnit....prosím vkládejte návrhy!
návrh č. 1 ode mne..výlet k nám do Orlických hor a pak večer opékačka a druhý den " brigádka" na mojí zahrádce
návrh č. 1 ode mne..výlet k nám do Orlických hor a pak večer opékačka a druhý den " brigádka" na mojí zahrádce
- Kama
- Rancher
Hmmmm.. Hory pana Orlického.
Býti to taková úroveň Jablonného, měl bych to s Úderníkem z Ranche cca 50 km, Do Dobrušky je to už 90... takže lehký výleteček
Pak záleží na dvou věcech, budu vědět kam a to kdy nebude v konfliktu s mými či rodinnými plány.
SZ s přesným cílem by mne potěšilo, stejně jako určení data.
Býti to taková úroveň Jablonného, měl bych to s Úderníkem z Ranche cca 50 km, Do Dobrušky je to už 90... takže lehký výleteček
Pak záleží na dvou věcech, budu vědět kam a to kdy nebude v konfliktu s mými či rodinnými plány.
SZ s přesným cílem by mne potěšilo, stejně jako určení data.
- jazylka
Já právě přijela z výletu do Lysé nad Labem (obec Ostrá), ze Slavností medu v zahradách Botanicus - nádhera paráda, velmi pěkné.
Na grilování k Hanulce, to moc daleko, bohužel, jako nezdatný řidič musím odmítnout. Navíc, kdyby máma věděla, že brigáduju na zahrádce u někoho jiného, nikdy by mi to neodpustila...
Na grilování k Hanulce, to moc daleko, bohužel, jako nezdatný řidič musím odmítnout. Navíc, kdyby máma věděla, že brigáduju na zahrádce u někoho jiného, nikdy by mi to neodpustila...
- Kama
- jazylka
- Hanulka21
Strašně se omlouvám, ale já nešťastnice se nemohla zůčastnit výletu...zamkli mě doma, pak vyzvedli a odvezli kdo bytu k babičce a musela jsem uklízet po malování a domů mě přivezli až večer, moc mě to mrzí, ani zavolat mi nepovolili...a to jsem, chtěla utéci oknem, ale bydlíme v prvním patře a bojím se výšek tak jsem vyskočit nemohla...bé bé bé ...mrzí mě to a děvčata nemohla také odjet protože jsem společnou jízdenku, vybrané peníze a plán cesty měla u sebe. Museli se vrátit z nádraží domů...a dnes jsem se styděla dojít do školy, tak jsem se opatrně vplížila po vyučování a kaju se!!!
SPINETTI promiň že jsi promokl, ale pošlu domácí kvalitní slivovičku na zahřítí a vypocení...HODNĚ SE NA MĚ ZLOBÍTE???
Jazyl...takto dopadl "výlet" před dvěma lety!a doufám, že letos dopadne lépe... já abys byla v obraze.. to jsme jeli ke Spinettimu do Prachovských skal
- Rancher
No, abych Vás pozval k sobě...a určitě bych na druhý den nenavrhoval nějakou virtuální brigádu, ale něco na způsob Útěku v řetězech, nebo Rambo II
Tedy abych Vás pozval k sobě, to bychom spolu museli nějakou dobu chodit
Takže pro mne je podstatný termit, abych se mohl ochůňat, zdali či zdáli přijedu-nepřijedu. Jaxem napsal, hory pana Orlického by mi konvenovaly.
Račte se vyždímnout.
_____
BTW: Jazylko, Malé Karpaty jsou docela celé na Slovensku. Nebo se mýlím?
Tedy abych Vás pozval k sobě, to bychom spolu museli nějakou dobu chodit
Takže pro mne je podstatný termit, abych se mohl ochůňat, zdali či zdáli přijedu-nepřijedu. Jaxem napsal, hory pana Orlického by mi konvenovaly.
Račte se vyždímnout.
_____
BTW: Jazylko, Malé Karpaty jsou docela celé na Slovensku. Nebo se mýlím?