Test na rytmus
- Fox
Test na rytmus
Poznávání metra
Vyzkoušejte si můj test na poznávání rytmu ve verších - zde - a napište mi sem, jaký byl Váš výsledek
Na všechny verše mám © Ovšem, stoprocentní jsou jen díky této skvělé stránce
Pokud bych Vás mohla poprosit, tak na konci hlasujte PRO - žádný takový test jsem totiž na příslušném webu nenašla
Díky moc a bavte se!
Váš Foxík
- vitsoft
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Kama
- tonic
- lea
- Beta
- Fox
RE
Děkuji za ohodnocení testíku. Samozřejmě jsem očekávala, že pro návštěvníky tohoto fóra a Rýmů-tečka-cé zet, bude test jednoduchý. O jejich ctěné složení tohoto testu jsem prosila spíše z důvodu větší šance k schválení na webu, kde se zmíněný test nachází.vitsoft píše:Tento test je kvalitní.
Ovšem pro ostřílené harcovníky z rymy.cz poněkud jednoduchý. Zkus ještě požádat o zhodnocení své kamarády z fejsbuku nebo ze školy ;)
Jinak děkuji také za radu ohledně dalšího zhodnocení mezi mými přáteli ze školy či facebooku :) S politováním ovšem musím poznamenat, že ji asi jen těžko realizuji, protože...
1) Naneštěstí už nechodím do školy, nýbrž do "rachoty" ;) (pozn. je mi pět a dvacet ;) )
2) Naštěstí nedisponuji právě aktivním účtem na této sociální síti ;) (resp. účet tam mám, ale vyhýbám se mu jako čert kříži :D)
Přesto... zcela bez přátel zase také nejsem :) Samozřejmě jsem test ještě před vložením zkonzultovala s mým nejlepším kamarádem (či spíše jsem ho donutila k vypracování :D). Bohužel, od něj jsem kloudného názoru nedostala, poezie totiž není zrovna jeho šálek kávy. Na druhou stranu... na někoho, komu poezie nic neříká (a také má už nějaký ten pátek po maturitě), je výsledek s jedinou chybkou přece jen obdivuhodný výkon ;)
Přeji pěkný den
Fox
Naposledy upravil(a) Fox dne 7.4.2014 10:39, celkem upraveno 1 x.
- Rancher
Tak tohle cvičení jsem nějak, díky dočasné nepřítomnosti na webu, prošvihl. Až dnes náhodou.
Jako stovku jsem dal, ale já toho jamba prostě nejen nemusím, ale navíc se mi u toho vždy kroutil palec, když to bylo o něm... naštěstí tím správným směrem. Mně jamb do huby nepatří
Poezie mi skoro nic neříká a 40 let po maturitě jsem slavil cca před třema rokama, ovšem rytmus ...to je moje gusto! Bez rytmu mám v srdci pusto...
Veršovánka bez rytmu, to je jako vejce bez soli.
Jsem 7mý prohlasující. A nejen z povinnosti. Mně ten test dokázal, že i teorie je někdy složitá
Kam čumělo těch zbylých 12, že nehlasovali, šumácijednizapráskanínevděčníbychjehnal!?
Jako stovku jsem dal, ale já toho jamba prostě nejen nemusím, ale navíc se mi u toho vždy kroutil palec, když to bylo o něm... naštěstí tím správným směrem. Mně jamb do huby nepatří
Poezie mi skoro nic neříká a 40 let po maturitě jsem slavil cca před třema rokama, ovšem rytmus ...to je moje gusto! Bez rytmu mám v srdci pusto...
Veršovánka bez rytmu, to je jako vejce bez soli.
Jsem 7mý prohlasující. A nejen z povinnosti. Mně ten test dokázal, že i teorie je někdy složitá
Kam čumělo těch zbylých 12, že nehlasovali, šumácijednizapráskanínevděčníbychjehnal!?
- Jiška
- Hanulka21
- Rancher