Snad nejedete do Brna chlastat?
Já jsem abstinent!
To jsme si nedohodli! Já povídal panu majiteli, že přijde slušná společnost konzumentů limonád a ovocných drinků. On řekl, že nějaké ty, myslím, že řekl blívajzy, teda sežene...
Ovoce a produkty z něho jsou náhodou moc dobrý nápad.....zvláště, pokud se proženou nějakou tubkou.... A jiška dostane určitě svou vílu Amálku a aby jim nebylo smutno, adoptujjí si spolu i Bloody Mary..
To bychom si teda opravdu zasloužily...a ty a Jiška jakbysmet...a maličko i Rancher, jenže to by sem vedení také muselo občas hodit oko, nebo aspoň nohu ...Nechávat takhle třídu dlouho bezprizorní...no nevím, nevím....
A jakpak, cestovní horečka Vás ještě nebere? Já už začnu s přípravou! Mám novou hadici , která mi konečně dostane na autí, tak ho umyji a doufám, že mi někdo snese vysavač, abych ho ještě vyluxovala. Takže jestli nebude pršet, tak zítra bude gruntování autí abych Vám tam nepřivezla ještě zimní špínu.
Rancher napsal:
BTW: Dámy, mám tedy potvrdit stůl na 2.6. od 13,00. Je to tak?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX (Tak mě nelekejte... )
Hanulka nás opravdu dokázala pěkně zblbnout Už jsem taky začla pochybovat,kdy to vlastně je!
Já mám auto také ráda čisté-my ženský se prostě nezapřem,ale můj přítel by jistě souhlasil s Rancherem.
Kdyby bylo třeba umýt ten náš rychlík,tak mi dej Leo včas vědět-přijedu ti pomoct,ať na to nejsi sama
Kamuško,zde se pojednává o čistotu dopravních prostředků,osobní hygiena je snad samozřejmá Pokud pojedeš na kole-umyj kolo,jestli třeba autobusem-skoč na ČSAD a umyj autobus....
Muž razil heslo: auto se myje na funus, na svatbu a na technickou!! držím se toho! Předloni kamarádce na svatbu, vloni synovy na svatbu a letos od pylu jak jsme stála u kamarádky a vysát, jak jsem vezla Lojzu na injekci..a letos svatba žádná, funus snad také ne a technická za rok..tak alespoň musím do toho Brna..dnes jsem nemyla přišla bouře, ale vysavač je už snesen dole
A proč to mytí? Aby jste viděli, že mám červenou berušku a ne šedivého hovnivála
a koukám, jak Vám moje mytí auta rozvázalo jazýčky!