Třídní kniha 2011/12
- sarin
Ranchi, a čo tak rozhodcovský dres? Ten by ti iste sadol ako uliaty.
Ako napoly pražák a spolovice Moravák, mohol by si spravodlivo dohliadať nad regulérnosťou športového zápolenia Zvláštní Pražačky vs. Zvláštní Moravačky. <a href="http://www.jibjab.com/view/BOB3Zpd6C8BkNzZd">Pohyb</a> nikdy nezaškodí, nie?
Ako napoly pražák a spolovice Moravák, mohol by si spravodlivo dohliadať nad regulérnosťou športového zápolenia Zvláštní Pražačky vs. Zvláštní Moravačky. <a href="http://www.jibjab.com/view/BOB3Zpd6C8BkNzZd">Pohyb</a> nikdy nezaškodí, nie?
- Rancher
Neblázni, to je ženský part, mám přece jenom zbytky sebekritičnosti...Kama píše:Rančí....a kdybys vzal roli černé labutě????
A navíc, kde byste sehnali 46ky piškoty?
Ono i tak by s tím Šedovousem mohl nastat problém. Takové lea jako Odeta by se ještě nějak s pomocí z provaziště nad hlavu dostala, ale taková...
Vlasně, baaari je taky štíhlá holka! Kdo říká, že né?!!!
- lea
-
- lea
- lea
- Kama
- sarin
- Kama
- sarin
- Kama
- sarin
- Rancher
Pro ty, kterým je řeč našich východních sousedů malinko zastřena rouškou , pokusil jsem se o to, aby se za roušku dalo nahlédnout.
Překlad:
JSI SVĚŽÍ JAK BŮČEK ZA JARNÍHO RÁNA,
SNOUBI SE V TOBĚ DIETA I ŽRAVÁ DÁMA.
Jinak jsem koukal, že jak tam s Vámi tančím v tom černém obleku... no, vím, že do gifu mé gRify nejde nacpat. Ale není to až tak špatné, že?
Překlad:
JSI SVĚŽÍ JAK BŮČEK ZA JARNÍHO RÁNA,
SNOUBI SE V TOBĚ DIETA I ŽRAVÁ DÁMA.
Jinak jsem koukal, že jak tam s Vámi tančím v tom černém obleku... no, vím, že do gifu mé gRify nejde nacpat. Ale není to až tak špatné, že?
Naposledy upravil(a) Rancher dne 3.3.2012 17:56, celkem upraveno 1 x.
- sarin
- Kama
- baaari
- lea
- Hanulka21
tak jsem se konečně dostavila, už asi 10 dní beru antibiotika a mám buďto zánět uzlin a nebo trojklanného nervu
k termínům, nějak mi moc nevyhovují.
hraji hru Travian a měl být zraz u mě, ale bude až na podzim a teď v Lužanech a dohadují se podle toho jak kdo dělá, který víkend to v květnu bude, pak kamarád slaví 60 a tam musím jít, měl to slavit 26.5., ale bude to prý o týden dříve nebo později, když vnoučata nebudou u tatínka takže 19.5 nebo 2.6.
a pak k tomu Brnu, já jsem odkázána na auto, protože někde od vlaku nebo k vlaku či autobusu se nedovalím a benzín a platit ještě nocleh, to si bohužel z invalidky nemohu dovolit..z tohoto důvodu dokonce asi ani na travian sraz nepojedu....a vydání s darem .
Proto jsem navrhovala pobyt u mě, měli by jste to všichni tak na stejno, Brňáci s Rancherem (130 km) a z Prahy (150km) k nám jede přímo autobus 3 hodiny sice v pátek večer, v sobotu ne a v neděli o 15:22 odjíždí, jinak zde máme i nádraží, ale ty přestupy jsou nepříjemné...
a přiložím mapu, radši v další příloze abych náhodou tento sáhodlouhý dopis nevymazala. Holky z Oder, tak asi také 160km na stejno a jejich dovozce také by měl kde spát.
Termín by byl ideálnějí až červen i když by jste měli vydání za jízdné či benzin, tak nocleh by byl zdarma, něco by jsem si venku přeudili, popřípadě něco na roštu upekly, placku bych udělala a když se sházíme od Travianu tak pití si bere každý co pije s sebou, škoda že jsem se Vám tam nemohla vložit dříve do diskuse, ale opravdu mi bylo mizerně
Zkuste to ještě jednou promyslet a probrat , ráda bych se svámi setkala, ale jako vždy nastaly komplikace a tak jsem Vám to napsala na rovinu
k termínům, nějak mi moc nevyhovují.
hraji hru Travian a měl být zraz u mě, ale bude až na podzim a teď v Lužanech a dohadují se podle toho jak kdo dělá, který víkend to v květnu bude, pak kamarád slaví 60 a tam musím jít, měl to slavit 26.5., ale bude to prý o týden dříve nebo později, když vnoučata nebudou u tatínka takže 19.5 nebo 2.6.
a pak k tomu Brnu, já jsem odkázána na auto, protože někde od vlaku nebo k vlaku či autobusu se nedovalím a benzín a platit ještě nocleh, to si bohužel z invalidky nemohu dovolit..z tohoto důvodu dokonce asi ani na travian sraz nepojedu....a vydání s darem .
Proto jsem navrhovala pobyt u mě, měli by jste to všichni tak na stejno, Brňáci s Rancherem (130 km) a z Prahy (150km) k nám jede přímo autobus 3 hodiny sice v pátek večer, v sobotu ne a v neděli o 15:22 odjíždí, jinak zde máme i nádraží, ale ty přestupy jsou nepříjemné...
a přiložím mapu, radši v další příloze abych náhodou tento sáhodlouhý dopis nevymazala. Holky z Oder, tak asi také 160km na stejno a jejich dovozce také by měl kde spát.
Termín by byl ideálnějí až červen i když by jste měli vydání za jízdné či benzin, tak nocleh by byl zdarma, něco by jsem si venku přeudili, popřípadě něco na roštu upekly, placku bych udělala a když se sházíme od Travianu tak pití si bere každý co pije s sebou, škoda že jsem se Vám tam nemohla vložit dříve do diskuse, ale opravdu mi bylo mizerně
Zkuste to ještě jednou promyslet a probrat , ráda bych se svámi setkala, ale jako vždy nastaly komplikace a tak jsem Vám to napsala na rovinu
Naposledy upravil(a) Hanulka21 dne 6.3.2012 4:15, celkem upraveno 1 x.
- Hanulka21
http://maps.google.cz/maps?q=Slatina+na ... D&t=h&z=18
to je ta díra po granátu kde bydlím
pro Pražáky
http://maps.google.cz/maps?saddr=Praha& ... ls&t=m&z=8
pro Brňáky
http://maps.google.cz/maps?saddr=Brno&d ... ls&t=m&z=9
pro Oderáky
http://maps.google.cz/maps?saddr=Odry&d ... ls&t=m&z=9
nebo ti na Olomouc
no mám smůlu že bydlím jinde než většina z Vás, kdybych na to nebyla tak sama a žil muž , tak by to bylo jednodušší a tak mám ráda společnost a ráda bych Vás pozvala osobně..
to je ta díra po granátu kde bydlím
pro Pražáky
http://maps.google.cz/maps?saddr=Praha& ... ls&t=m&z=8
pro Brňáky
http://maps.google.cz/maps?saddr=Brno&d ... ls&t=m&z=9
pro Oderáky
http://maps.google.cz/maps?saddr=Odry&d ... ls&t=m&z=9
nebo ti na Olomouc
no mám smůlu že bydlím jinde než většina z Vás, kdybych na to nebyla tak sama a žil muž , tak by to bylo jednodušší a tak mám ráda společnost a ráda bych Vás pozvala osobně..
- Kama
- Kama
Hanulko, já nemám nejmenší pochybu o tom, že své pozvání myslíš vážně.
To, že jsi vzorná hostitelka je mně také jasné a určitě je u tebe krásně.
Bohužel se musím vzdát toho potěšení, abych si to u tebe užila. Já sama sice řidičák mám, ale teď už léta čekám na to, až se řidičáky budou vracet....samozřejmě počítám s tím, že jako protiváhu mně vrátí kurzovné...
Osobní šofér stávkuje a prý je ochoten i držet hladovku....
PS ....já neumím jezdit ani na kole ) ale umím trošku plavat)
To, že jsi vzorná hostitelka je mně také jasné a určitě je u tebe krásně.
Bohužel se musím vzdát toho potěšení, abych si to u tebe užila. Já sama sice řidičák mám, ale teď už léta čekám na to, až se řidičáky budou vracet....samozřejmě počítám s tím, že jako protiváhu mně vrátí kurzovné...
Osobní šofér stávkuje a prý je ochoten i držet hladovku....
PS ....já neumím jezdit ani na kole ) ale umím trošku plavat)
- lea
Pozvání je moc lákavé, to už jsem psala, našla jsem z Prahy i spojení s pouhými dvěmi přestupy, ale bez přebíhání z autobusu na vlak, tak že by to šlo, ten páteční autobus by byl dobrý, ale dávám přednost sobotě. Myslím, že můžu mluvit i za Baaari, pro nás by to bylo přibližně časově stejně jako do Brna, tedy 3 hodiny. Kdyby se k nám přidala v Praze Nena, tak bychom to zvládly a ušetřily za hromadnou jízdenku. V neděli by se to autobusové spojení dalo využít.
Takže......mně je to jedno.
Takže......mně je to jedno.
- Jiška
-
- lea
- Rancher
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
- Kama
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
jo daniela ... tak tu taky neznám!
V Brně jsem vždy jen na pár dní, rozšířit řady jejích obyvatel mi tohle úchvatné město nikdy nedovolí, neboť jsem si kdysi dovolil mu jednu slečnu odvézt k sobě a už ji nepustit zpátky, ale těžko říct, jak to nakonec dopadne, neboť jak známo Brno je kruh a všechno v životě je bez konce i bez začátku. A já si tam tohle vždycky uvědomuju o to intenzivněji, že tam jezdím do MZA a někdy mám pocit, že v těch starých lejstrech se pomalu ztrácím, že do nich vrůstám a získávám jejich strukturu a padám do zašedlých pavučin.... asi se budu muset opít dva dny předem ... to ovšem není slib, že se dostavím. Zdravím pěkně nebarevně.
V Brně jsem vždy jen na pár dní, rozšířit řady jejích obyvatel mi tohle úchvatné město nikdy nedovolí, neboť jsem si kdysi dovolil mu jednu slečnu odvézt k sobě a už ji nepustit zpátky, ale těžko říct, jak to nakonec dopadne, neboť jak známo Brno je kruh a všechno v životě je bez konce i bez začátku. A já si tam tohle vždycky uvědomuju o to intenzivněji, že tam jezdím do MZA a někdy mám pocit, že v těch starých lejstrech se pomalu ztrácím, že do nich vrůstám a získávám jejich strukturu a padám do zašedlých pavučin.... asi se budu muset opít dva dny předem ... to ovšem není slib, že se dostavím. Zdravím pěkně nebarevně.
- lea
- Spinetti
- lea
- Hanulka21
Dostala jsem nabídku od Ranchera, že by to vzal přes naší ves, kde si myslíte, že lišky dávají dobrou noc a to bych pak nějak zvládla a jestli by s ním jela Nena, lea, baari z Prahy také , že by mě pobral. Tak jsem ochotna se nějak do toho Brna i dostat, ještě teď záleží na termínu jestli nebudu mít povinné oslavy
a zdravím našeho tuláka Spinettiho, se mi po něm stýskala měla jsem jeho verše moc ráda a kde nechal cassibridgu?
a zdravím našeho tuláka Spinettiho, se mi po něm stýskala měla jsem jeho verše moc ráda a kde nechal cassibridgu?
- baaari