Pec nám spadla, pec nám spadla, kdopak nám jí postaví......
Zavoláme kominíka, ten má dobré nápad,strčí štětku do komína a už je to hotový.....................
Ty máš mezery ve vzdělání, děvče.
Bože, s kým já to tady komunikuju!
Za chvíli se dozvím, že
Travička zelená, to je moje potěšení
travička zelená, to je moje peřina.
Ve sněmovně za ní sednu,
ve sněmovně za ní lehnu,
Stranička, zelená, to je moje platforma.
Milé spolužačky a spolužáci...
čerti mě neodnesli i když si připravili velký žok, tak nakonec usoudili co semnou v pekle, ať radši otravuji druhé na zemi, ale musela jsem jim přislíbit, že budu chodit povinně do školy a zase se učit rýmovat a komandovat mám Vás a ne pekelníky.
Doufám, že mě nevyhodíte a přijmete mezi Vás.
Dnes tedy včera, protože jsou už časné ranní hodiny jsem měl být babčou, ale nějak se tomu nechce na ten boží svět, tak jsem stále v očekávání.
Teď jestli nepřebral moji funci Rančí, tak bych Vám zadala domácí úkol..
Napistě kdo jak dodržuje zvyky, kdo má doma barborku a kdo měl nebo potkal čertíky a na konec každá z děvčat , mohou to být i chlapci napíše jaké má nejraději vánoční cukroví.
Mám Vás ráda a stýská se mi po Vás...ale...je tu to ale..
Tak Rančí...ujasni si, prosím tebe, jak je to s tou stranou...zda velká, malá, obojetná... a nedělej mi v tom zmatky. Já jsem taková plachá a bojácná, teď jsem celá rozcupovaná.....
Jaké muže???? Je tu jeden a třeba ten zrovna v apartní zástěrce hlídá v troubeě rohlíčky.
No, abych nebyla jedovatá....tak Vitsoft třeba také umí vykrajovat.
Dámy, proti cukroví nic nemám, ale letošek je silně atypický.
Nestíháme.
Naposledy jsme pekli koncem října 2x28 pistolí Wallter PK pro manželčin stužkovací večírek ve stylu James Bond - Agent 007.
Byla jako třídní vyzvána třídou, aby co paní M pasovala agenty do stavu maturantského.
Pistole byly ze zdobeného slepovaného perníku a manželka si dokonce nechala narovnat vlasy a nabarvit je na šedo, aby paní M věrně napodobila.
Já jen zdobil a hlavně vyrobil plechovou vykrajovací formu.
Na Mikuláše už jsme letos perníčky pro děti nestihli. Já dělám v Praze a manželka v Brně taky padá na ... ústa
A tak to asi i letos dopadne s celýma Vánocema. Moc toho pomoc nestihnu...
No bábrdle, to máš vnoučka s opravdu dobrými technicko-taktickými daty!
Takže gratulace a hodně moc babičkovských starostí!
...zas to nepřeháněj, abys Vojtu nezkazila
_______
BTW: Jako maskulinní menšina musím zaš'tourat klacíkem v otvoru ...
Vždy, když se narodí novej pumprdlík, vzpomenu na jeden, čísik, citát: "Cožpak se nemůže narodit alespoň jeden muž, aby u toho nebyla ženská?!"