Třídní kniha 2007/8
- Hanulka21
- baaari
- Hanulka21
v kolik...až doděláme domácí úkoly...musíme se sjednotit a připravit jako celá třída na slet čarodějnic..
bude probíráno:
čepec...stejný druh. doporučuji ten co nosí Isa nejraději
hábit...stejný druh, jen vzor nerozhoduje...jen ne ten, co vloni měla Kama
koště...z důvodu našeho věku, dopručuji typ co vlastním od loňska..motorové,nosnost neomezena a stačí 2 letové hodiny a bude vydán řidičský průkaz, jedna nevýhoda ...nesmí se při letu používat alkoholické nápoje...nebezpečí srážky
návrhy podávejte do 22 hodin
apropó, loňský úbor sarin, také nebyl k zahození, jen moc ukazovala kolena, musel by se prodloužit...Havrani z toho byli trochu nervozní
bude probíráno:
čepec...stejný druh. doporučuji ten co nosí Isa nejraději
hábit...stejný druh, jen vzor nerozhoduje...jen ne ten, co vloni měla Kama
koště...z důvodu našeho věku, dopručuji typ co vlastním od loňska..motorové,nosnost neomezena a stačí 2 letové hodiny a bude vydán řidičský průkaz, jedna nevýhoda ...nesmí se při letu používat alkoholické nápoje...nebezpečí srážky
návrhy podávejte do 22 hodin
apropó, loňský úbor sarin, také nebyl k zahození, jen moc ukazovala kolena, musel by se prodloužit...Havrani z toho byli trochu nervozní
- Kama
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
tak jako kulturní referentka vám musím poreferovat o kulturní akci, kterou jsem navstivila v patek. Na programu bylo:vystoupení pěveckého sboru "Písen", vystoupení komorního sboru "Písen",vystoupení dětskeho sboru "Zvonky"-vsechny tyto sbory vede stejna dirigentka, za coz ji fakt obdivuji (musi ji to zabrat spoustu, ne-li vsechen cas) dale jeste vystoupil tanecni klub pod vedenim R.Fardové, takkze program byl opravdu nabity.
ten detsky sbor nemel chybu (deti tak od 3 do 5 let)...jejich bezprostredni chovani..i jsme se nasmáli
jinak sal byl uplne plny, po skonceni programu jsme jeste posedeli a pozpivali...v 9 jsme to zapichli my prespolni, ale mistni zustali nevim do kdy, ale byli uz notne rozjeti
...v sobotu se chystam na dalsi akci...vesnicky zajezd spolecne na Floru Olomouc....posléze popisu zazitky
ten detsky sbor nemel chybu (deti tak od 3 do 5 let)...jejich bezprostredni chovani..i jsme se nasmáli
jinak sal byl uplne plny, po skonceni programu jsme jeste posedeli a pozpivali...v 9 jsme to zapichli my prespolni, ale mistni zustali nevim do kdy, ale byli uz notne rozjeti
...v sobotu se chystam na dalsi akci...vesnicky zajezd spolecne na Floru Olomouc....posléze popisu zazitky
- Hanulka21
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
- Kama
někteří se záměrně vyhýbají školní docházce,bylo by třeba to nahlásit sociálce,event.paní Džamile.
Umyjte si uši a krk,zítra to kontroluji.také mrknu do vlasů,šíří se pedikuloza a mám podezření,že si vešky půjčujete,abyste nemusely(i) do vyučování.Ale,to už tady bylo,milánkové.Mám několik fénů,vlasy se budou protivšivým psím šamponem umývat v tělocvičně.Jedna druhé,za mého dozoru.
Mně bude umývat hlavu pan ředitel
Umyjte si uši a krk,zítra to kontroluji.také mrknu do vlasů,šíří se pedikuloza a mám podezření,že si vešky půjčujete,abyste nemusely(i) do vyučování.Ale,to už tady bylo,milánkové.Mám několik fénů,vlasy se budou protivšivým psím šamponem umývat v tělocvičně.Jedna druhé,za mého dozoru.
Mně bude umývat hlavu pan ředitel
- sarin
Tak tiež to asi budem potrebovať.
Dnes som bola na návšteve v detskom domove. Jedná malá slečna z rodiny našej Rozárky bola pred pár dňami operovaná, tak som ju bola pozrieť. Trochu sme sa pomojkali a neskôr som sa dozvedela, že by som sa mala doma prezrieť. Pred pár dńami vraj prekonali podobnú krízu. Opravňuje ma to k tomu, aby som zopár dni vynechala školu, že?
(kto má záujem...10 kačiek za kus...
Kamiku, prekvapuješ ma...teda tá tvoja intuícia...Nie je to prvýkrat, že? Asi na tom bosoráctve niečo bude...
Žižalko, tiež by som uvítala fotky z kultúrnych akcií.
A holky, dík za ponuku na zvezenie, ste zlatíčka, ale dlžku šiat meniť nebudem...je tak akurát
Dnes som bola na návšteve v detskom domove. Jedná malá slečna z rodiny našej Rozárky bola pred pár dňami operovaná, tak som ju bola pozrieť. Trochu sme sa pomojkali a neskôr som sa dozvedela, že by som sa mala doma prezrieť. Pred pár dńami vraj prekonali podobnú krízu. Opravňuje ma to k tomu, aby som zopár dni vynechala školu, že?
(kto má záujem...10 kačiek za kus...
Kamiku, prekvapuješ ma...teda tá tvoja intuícia...Nie je to prvýkrat, že? Asi na tom bosoráctve niečo bude...
Žižalko, tiež by som uvítala fotky z kultúrnych akcií.
A holky, dík za ponuku na zvezenie, ste zlatíčka, ale dlžku šiat meniť nebudem...je tak akurát
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
tak jako předsedkyně třídy jsem Vám každé poslala prosbu, a každá na konci má poznačeno co mi o ní chybí, prosím kdyby jste byly tak hodné a doplnily údaje ..děkuji moc...Pan ředitel se kdysi částečně zůčastnil, jen nechtěl přiznat věk..jestli nás navštíví a pošle mi tento údaj tak nemusí mít strach nebude tu zvěřejněn...i onás to bylo vyvěšeno, jen v náznacích ...
- Kama
- Kama
- Hanulka21
- Kama
Děcka,udělejte si testík,já mám 98 bodů,což asi zrovna není moc.Dejte potom vědět,jak na tom jste:
www-dot-travelpod-dot-com/traveler-iq/game1
-----------------------------------------
Tak naše rýmy.cz už si čtou i v Americe Zeměpisný kvíz, co poslala Kama, už je po deseti letech nefunkční, ale dostal jsem nový odkaz, kde si můžeme procvičovat zeměpisné znalosti: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Thank you, Emily, fixed.
vitsoft 30.5.2018
Hey Pavel,
Could you please update a broken link on your website?
I found it on this page - viewtopic.php?t=36&start=300. It's linking to the now defunct traveler IQ game (since trip advisor decided to close the website) - http://www.travelpod.com/traveler-iq
Here's a working alternative I found on Google: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Pretty cool geographical knowledge game!
Anyways, hope that helps.
Best,
Emily North
Illustrator, Graphics Designer & Creator of Worlds
@floatingemily
www-dot-travelpod-dot-com/traveler-iq/game1
-----------------------------------------
Tak naše rýmy.cz už si čtou i v Americe Zeměpisný kvíz, co poslala Kama, už je po deseti letech nefunkční, ale dostal jsem nový odkaz, kde si můžeme procvičovat zeměpisné znalosti: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Thank you, Emily, fixed.
vitsoft 30.5.2018
Hey Pavel,
Could you please update a broken link on your website?
I found it on this page - viewtopic.php?t=36&start=300. It's linking to the now defunct traveler IQ game (since trip advisor decided to close the website) - http://www.travelpod.com/traveler-iq
Here's a working alternative I found on Google: https://www.crazygames.com/game/traveler-iq-challenge
Pretty cool geographical knowledge game!
Anyways, hope that helps.
Best,
Emily North
Illustrator, Graphics Designer & Creator of Worlds
@floatingemily
- vitsoft
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Hanulka21
- Hanulka21
- žížala
- Kontaktovat uživatele:
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
Zdravím, dlouho jsem zde nebyl, na jaro se vymluvím,
páteční sexuální výchovy bych zúčastnil se rád, však dobře vím,
že byl bych pochopy Radima Uzla vyveden,
neb za jeho rady přetáhl bych ho řemenem,
to jeho zatloukat, zatloukat je pitomost, jež se protiví
mé přirozenosti jednat s dívkami čestně bez pocitů vin,
a také všechny ženy, které jsem vášnivě miloval,
jsou mí přátelé, věčné vzpomínky, jež vítr neodvál.
- Hanulka21
- Spinetti
- Bydliště: kde jsi ty, jsem i já (ba ne, už nejsem, to bych se musel rozkrájet!)
- vitsoft
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bojím se, že ctnostnou paničku Ruth
dávno již přikrývá krchova rmut.
Její duch zajisté v nebi však nelení,
andělům pořádá o sexu školení.
dávno již přikrývá krchova rmut.
Její duch zajisté v nebi však nelení,
andělům pořádá o sexu školení.
- sarin
- Kama
- Spinetti
- sarin
- Spinetti
- sarin
- Spinetti
- Kama
- Hanulka21
Tak koukám, co svámi téma sex udělalo, najednou se i muži dostavili a každý najednou napsal i rýmy, dnes tolik návštěv bylo jak ne za celý týden ne-li měsíc, jen je divné Tilka, Žížala a Iska se někde flákají, jestli náhodou neprovozují někde praxi..teda dnes jste všichni překvapili...jé a baaari je kde? ani na asociaci ještě nebyla..
- Hanulka21
- sarin
- Kama
Tak a máme problém.......Baaari nenazdobila okna na 1.Máj,Žížalka nenachystala hesla,která budem provolávat,neurčila,kdo ponese jaký transparent.....já bych řekla,že se k tomu staví velmi laxně.
Ještě,že jsem nachystala mávátka( v ředitelně,ve třetím šuplíku vpravo je Rum,Slivovice,Borovička) to by bylo,aby tato vysokohorská trojkombinace s někým nezamávala.
Padlé bojovníky posbírá hlídka červeného kříže,až se bude vracet s prvomájových oslav.
Ještě,že jsem nachystala mávátka( v ředitelně,ve třetím šuplíku vpravo je Rum,Slivovice,Borovička) to by bylo,aby tato vysokohorská trojkombinace s někým nezamávala.
Padlé bojovníky posbírá hlídka červeného kříže,až se bude vracet s prvomájových oslav.