Napsal: 5.1.2017 19:21
paštikotvoření
Vezmi játra z mnoha ptáků,
nebuď škrob a vraz tam mátu,
koňak správná marináda.
Panímáma nemá ráda,
když se nápoj správně dělí.
Kuchař je vždy podezřelý,
krmí sebe, játra ptáka.
Dáma si sic zahuláká,
nech však dýchat surovinu
jen do zítřka. Smažeš vinu.
Zachovej si velkorysost,
jemně čili, šalotky dost,
drobet špeku z Hungárie.
Panímámě mizí strie,
jak s kulturou s bílou liškou,
nezapomeň na anglickou.
Radost chutí bez skandálu,
mixáž když už v alobalu
vrazíš ve chřtán trouby dračí,
nějak se to zaonačí.
Po zchladnutí hladí duše
marmeláda z oskeruše
všechny. I tvé panimámy.
Koňak v játrech, koňak s námi.
Vezmi játra z mnoha ptáků,
nebuď škrob a vraz tam mátu,
koňak správná marináda.
Panímáma nemá ráda,
když se nápoj správně dělí.
Kuchař je vždy podezřelý,
krmí sebe, játra ptáka.
Dáma si sic zahuláká,
nech však dýchat surovinu
jen do zítřka. Smažeš vinu.
Zachovej si velkorysost,
jemně čili, šalotky dost,
drobet špeku z Hungárie.
Panímámě mizí strie,
jak s kulturou s bílou liškou,
nezapomeň na anglickou.
Radost chutí bez skandálu,
mixáž když už v alobalu
vrazíš ve chřtán trouby dračí,
nějak se to zaonačí.
Po zchladnutí hladí duše
marmeláda z oskeruše
všechny. I tvé panimámy.
Koňak v játrech, koňak s námi.